ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίου μπορούν πλέον να προχωρούν τη μελέτη τους στο σπίτι, μέσα από τα ψηφιακά εργαλεία σύγχρονης διδασκαλίας, που δημιουργήσαμε για να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τα μαθήματά τους από τους καθηγητές τους και από την ασύγχρονη εκπαίδευση και τα εκπαιδευτικά υλικά που θα βρουν στις σχετικές πλατφόρμες του Υπουργείου.

Σύγχρονη Εκπαίδευση

Αναφορικά με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το Υπουργείο διαθέτει σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα για την πραγματοποίηση μαθημάτων, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς προς τους μαθητές τους. Στόχος είναι η διατήρηση της στενής επαφής των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • Λαμβάνετε πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας στην προσωπική σας ηλεκτρονική διεύθυνση (email) με την επιλογή Activate (ατομικός σύνδεσμος (link) εγκατάστασης) για την εφαρμογή Webex Meetings.

  • Επιλέγετε τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης.

  • Κατεβάζετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings Desktop App.

  • Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (email address and password).

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • Συχνές Ερωτήσεις
    Συχνές Ερωτήσεις
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
    Yλοποιείται από Δευτέρα 30/3/2020 και o τρίτος άξονας του σχεδιασμού του για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση , η Εκπαιδευτική τηλεόραση, απευθυνόμενη πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού, προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η επαφή τους με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία.