ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΔΙΕΚ

Η εγκύκλιος που εστάλη στα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναφορικά με την έναρξη της εξ αποστάσεως ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, στοχεύει πρωτίστως στη διατήρηση της στενής επαφής εκπαιδευτών και σπουδαστών με τη μαθησιακή διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Στις πλατφόρμες ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του κάθε ΔΙΕΚ (Open eClass, Moodle κ.λ.π.) γίνεται ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού από τους εκπαιδευτές, το οποίο αναρτάται για το κάθε μάθημα ειδικότητας, προς μελέτη από τους σπουδαστές.

Επιπρόσθετα, για τη διασφάλιση της αλληλεπίδρασης σπουδαστών και εκπαιδευτών, δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης ερωτηματολογίων ή εκπόνησης γραπτών εργασιών από τους σπουδαστές, τις οποίες αναρτούν στην πλατφόρμα.

Διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο
  • Συχνές Ερωτήσεις
    Συχνές Ερωτήσεις
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
    Yλοποιείται από Δευτέρα 30/3/2020 και o τρίτος άξονας του σχεδιασμού του για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση , η Εκπαιδευτική τηλεόραση, απευθυνόμενη πρωτίστως σε μαθητές Δημοτικού, προκειμένου να ενισχυθεί και άλλο η επαφή τους με το μαθησιακό περιβάλλον και την εκπαιδευτική διαδικασία.